Untitled photo

Guestbook


Please feel free to sign the ‘Contact’ section and leave your message and your name for the Guestbook. 


I came across your website today and Amazing is an understatement. I travelled using your pictures to all the different regions. Mind blown. You have a gift.

Getrude Pola, Kenya


Szuper ilyen tehetséges, a munkája iránt elkötelezett, nagyvonalú, alázatos fotóssal együttműködni!

Egyházi Viola, Hungary


I am just watching your pictures in the website (have still not finished but wanted to write to you)...well... I am speechless! I cannot express my impression really. I admire your talent and "point of view". From the pictures I can see probably some virtues of your soul! So beautiful! You have a wonderful precious philosophy and way of thinking! I admire how nicely and precisely you describe feelings, thoughts, approaching the human's soul in a way that helps people to really discover the treasure in their own lives. Thank you again and again warmly, Peter! God bless you!

Veneta Loukova, Bulgaria


Minden képed lelked egy darabja. Munkásságod kaleidoszkóp; darabjain át érződik az érzékenységed, az élet szépségeire való fogékonyságod. Képeidet nézve átjár a harmónia. Szinte érzem a tájat, a részévé teszel. Ahogy a szépséget magadon átszűrve odavarázsolsz, átérzem azt, ahogy Te látod a tájak és a fények transzcendens voltát. Hálás vagyok ezért az élményért. Felemelő. Képes vagy megmutatni a valót; hogy rohanó, városias életünk ellenére még mindig részei vagyunk az örökkévaló, de állandóan változó Természetnek. Végig kísér és megnyugvást ad, hogy valami nagyobbnak a részesei vagyunk. Hogy oda tartozunk...

Mészáros Zsuzsanna, Hungary


Your vision and representation of your case study is always incredible.

Gary Langley, United Kingdom


Egy szó: VARÁZSLATOS! Nekem ez jut eszembe a képeidet lapozgatva. Általad egy varázslatos világba csöppentem, ahol a BOLDOGSÁG életre kel... Minden képed elvarázsol, de talán Velence az igazi. Azt kívánom Neked Peti, hogy a legközelebbi velencei képeidet a SZERELEM ihlesse!! További sok szép fotót szeretnék még látni Tőled!

Buncsik Fanni Vivien, Hungary


If I could only have one word it would be made up of two... wondersome! A mix of wonderful and awesome. You just evoke senses Peter and I cannot compliment you enough for the dedication to detail. Simply amazing, well done and long may you continue.

Gary Langley, United Kingdom


Azért szeretem a képeidet, mert kristálytiszták. Vannak azok a fotók, melyekhez nem kellenek szavak, melyek önmagukban át tudják adni mindazt az érzést és hatást, melyet a kép készítője abban a pillanatban megélt.

Németh Szakács Tímea, Hungary


…amit itt produkáltál a fotóiddal, úgy lenyűgözött, hogy órákig meg sem tudtam szólalni. Nem beszélve a bevezető szövegről, azok a gondolatok, amiket és ahogy leírtad a felvezetőkben fantasztikusak, szépek és nagyon élveztem. Sőt meghatónak is nevezném őket. Felocsúdva a csodálatból eszembe jutott egy híres német mikroszkópiás képalkotó professzor gondolata:

"a jó képek előállításához nem elég a technika és a zseniális agy, meg is kell látni a lényeget".

Matkó János, Hungary


I think we all have the same good feeling towards your photography, refined, wonderful, sublime which takes you away to an another world. Professional quality, composition and lighting, with a great technique to capture the essence of the subject. A wonderful artwork by a truly gifted photographer, keep it up!

Nagy Hajnalka-Csilla photographer, Romania


Your pictures open up a different world. Absolutely sublime!

Arthur Chabernaud, Arundel, West Sussex, United Kingdom


Your work is awesome and it is an honour to appreciate your skill and dedication. Please keep up your wonderful efforts so that I and many others can enjoy the beauty and splendour! It really is a treat… THANK YOU !

Gary Langley, United Kingdom


Jaj, Peti, annyira jók a képek!!! Nézegettem megint a honlapodat, és nem tudok betelni a fotókkal. A portrékat nézve, mintha egy más világba kerülnék, és az jut eszembe, hogy mégiscsak jók az emberek, hogy szép a világ és nincs semmi gond!

Lipták Csilla, Hungary


Te ismét felülmúltad önmagad! Ellenőrzöm a munkáidat. Mit is mondhatnék, egyszerűen fantasztikusak a képeid. Keep going.

Roman Attila, United Kingdom


Azt hiszem sokunk nevében kívánom, hogy az új évben is sok-sok szépséges képpel lepjél meg bennünket, fedezd fel a Világ csodáit, hogy általad mi is felfedezhessük őket! Szeretettel,

Fodor Bernadett, Hungary


Nagyon szépek a fotóid. A tájképek szerintem világszinvonalúak. Még jobban átnézem a képeket, hátha tudok belőle tanulni.

Roman Attila, United Kingdom


Ismét és ismét és ismét…Nem tudtam eldönteni, hogy a magasság szédít-e, vagy a mélység húz; vagy épp a vízcseppeket érzem a bőrömön, vagy csak egyszerűen a csend, ami beszél hozzám… nem tudom. Vagy ezek mind egyszerre? De tudom, hogy azokba a képekbe, amikben kék szín van, szerelmes vagyok! SZERETEM a színeket… a képeidet!

Zelenák Enikő, Hungary


Blue butterfly a kedvencem. Annyi minden mondandója van. Felemelő kép!

Schrader Anikó, Hungary


Nyugalom és harmónia sugárzik mindegyik fotódból és megmutatják, hogy a természet még a legegyszerűbb formáiban is mennyi szépséget rejteget, csak a megfelelő pillanat kell hozzá. További sikereket kívánok Neked, hogy mindig megtaláld ezt a pillanatot. Nehezen tudnék választani, de az alulról fényképezett pipacsok színei, fényei nagyszerűek.

Gulyás Ildikó, Hungary


Megnéztem a fotóidat és mindent, amit magadról írtál (Photoblog). Olyan hihetetlen nyugalom és harmónia árad belőled, hogy nagyon irigyellek. Köszönet Neked, hogy néha szavaiddal megállítod a pillanatot és kissé elgondolkodtatsz, hogy valójában mi a fontos.

Töreki Annamária, Hungary


Szeretném kifejezni, hogy milyen megdöbbenve néztem az oldaladat, mert olyan elképesztően hatott rám. Csodálatos fotógalériáid vannak! Lélekgyógyitóak!

Schrader Anikó, Hungary


Nehéz a Szó, mert a képeid a Csendhez igen közel állnak.

Boholy Anikó, United Kingdom


Nagyon jó élni!!! – ezt érzem, ha a képeidet látom… Köszönöm!

Fodor Bernadett, Hungary


Újra megnéztem a képeidet. Egyszerűen szeretem mindet. Csodálatosak. Olyan ide jönni a képeid közé, mint egy léleknyugtató meditáció.

Fodor Bernadett, Hungary


I just wanted to say how amazing your pictures are, I’ve not seen anything like it before. They’re incredible! You’re a genius!

Karen Arscott, United Kingdom


…csak mert ugye azt a kevés embert nem lapáttal mérik vagy mi a szösz…

Biró Balázs, Hungary


A gondolataid által festett képek annyira mély igazságokat közvetítenek, hogy minél több úgynevezett életúnt, elégedetlen emberhez kellene hogy eljussanak. Nem beszélve a fotóidról, amelyek mozdulatlanságukban annyira elevenek. Hihetetlen, hogy jelen voltál ezeken a fantasztikus helyeken! Köszönöm az élményeket! Szép fényeket!

Rózsavölgyi Mariann, Hungary


Csodálatos! Erre nem tudok mást mondani! Megmutatod a világnak az élet apró örömeit, amit mások nem vesznek észre. Mert a világ elsősorban nem a nagy dolgoktól szép!

Kovácsné Hajcsár Judit, Hungary


I can’t believe it!! My favourite astro photo is here! Good photo! Congratulation! And the latest photos are also amazing!

Benedek Varga, Hungary


Erre jártamban megnéztem a képeidet és őszintén csak azt tudom mondani rájuk, hogy csodaszépek. Megismételhetetlen pillanatok egytől egyig. Örülök, hogy vannak olyanok – köztük Te is -, akik észreveszik ezeket a sokak számára láthatatlan dolgokat. Még sok ilyen csodát a szürke hétköznapokra...

Hájer Nóri, Hungary 


What can I say? This is ultra, mega, extra very cool!

Attila Bacsó, Hungary


It is Fantastic! The photo’s are superb, very thought provoking!

Linsi Halsey, Arundel, West Sussex, United Kingdom


I’d like to say thank you for stopping our crazy World with your calm time to time and reminding us how beautiful our Nature is. Even if the visitor does not have opportinity to travel, can enjoy those wonderful moments through your eyes! Looking forward to your further adventures!

Rita Deé, Hungary


A képek fantasztikusak! Máris lett kedvencem! A marokkói portrék közül az asszony a kútnál. Igazán jó lett.

A lovas kép is nagyon tetszik!!!

Vass Eszter, Hungary


© Peter Nemeth 2023


Powered by SmugMug Owner Log In